user preferences

Κατασχέθηκε υλικό της FAG

category Βραζιλία / Γουιάνα / Σουρινάμ / Γαλ. Γουιάνα | Καταστολή / Φυλακές | Ανακοίνωση Τύπου author Saturday October 31, 2009 18:51author by Federación Anarquista Gaúcha - Anarkismo Report this post to the editors

να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας

Αληλεγγύη στην Ομοσπονδία Αναρχικών Gaúcha - FAG. Κατασχεμένο προπαγανδιστικό και πληροφοριακό υλικό της FAG.
fag_7.jpg

Αυτή την στιγμή, 29 Οκτωβρίου του 2009, στις 17:31, έχουμε συντρόφους που καταθέτουν στο 17ο Αστυνομικό τμήμα της οδού Voluntarios de la Patria, 1500, κοντά στον σταθμό λεωφορείων του Πόρτο Αλέγκρε.

Η τοπική αστυνομία κατάσχεσε έντυπο υλικό, υλικό εκτύπωσης, καθώς και την κεντρική μονάδα επεξεργασίας των γραφείων. Είναι μια συνομωσία των αρχών που έχει ως στόχο την επίθεση ενάντια στις δυνάμεις της μη-κοινοβουλευτικής αριστεράς με πραγματική κοινωνική βάση στην [RS].

Μια τέτοια αντίδραση ενάντια στην FAG ήταν αναμενόμενη. Ο λόγος είναι ότι η FAG πάντα υπεράσπισε, με μετριοπάθεια αλλά και επιμονή, σε όλες τις περιστάσεις τα στρατηγικά συμφέροντα και στόχους του λαού των Gaúcho.

Σκοπεύουμε να καταγγείλουμε δημόσια στις καταπιεσμένες από την [RS] τάξεις την φύση αυτής της επίθεσης που διαπράχθηκε από μια κυβέρνηση η οποία κατηγορείτα για τα μεγαλύτερα εγγλήματα.

Αυτός που παλεύει δεν έχει πεθάνει!

Αλληλέγγυα,

Αναρχική Ομοσπονδία Gaúcha (Federación Anarquista Gaúcha).

www.vermelhoenegro.org/fag

Όλη η αλληλεγγύη μας στην FAG!

Πριν η καταστολή ήταν ενάντια στους χωρίς-γή Eltom, σήμερα είναι ενάντια στην έδρα της FAG, αύριο ενάντια σε ποιόν; Η καταστολή της κυβέρνησης Yeda ξεπέρασε τα αναμενόμενα. Δύο σύντροφοι έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί από μια κυβέρνηση που κατηγορείται για δεκάδες εγκλήματα για τα οποία καμμία Ομοσπονδιακή έρευνα δεν έγινε.

Το ίδιο το αστικοφιλελεύθερο κράτος δεν κρύβει τον λόγο για τον οποίο έγινε η επέμβαση στην έδρα της FAG και ο λόγος αυτός είναι ότι η FAG ασκεί κριτική στην διαχείρηση που γίνεται στην πολιτεία του Rio Grande do Sul. Η τοπική αστυνομία κατάσχεσε εσωτερικά ντοκουμέντα της Ομοσπονδίας Αναρχικών Gaúcha και προχώρησε στο φακέλωμα όσων ήχαν δείξει αλληλεγγύη προς την οργάνωση διαμέσου της ιστοσελίδας της.

Πέρα από τα ηλεκτρονικά αρχεία των υπολογιστών πήραν επίσης εσωτερικά ντοκουμέντα της οργάνωσης (όπως πρακτικά συνεδριάσεων), προπαγανδιστικό υλικό καθώς ακόμη και το περιεχόμενο των κάδων ανακύκλωσης των γραφείων.

Η ταξική αλληλεγγύη εκδηλώθηκε άμεσα.

Απλώθηκε από το Rio Grande do Sul σε όλη την Βραζιλία, στην Λατινική Αμερική, και διαμέσου της Ισπανίας σε αναρχικές οργανώσεις και λαϊκά κινήματα σε όλο τον κόσμο. Ζητούμε την αλληλεγγύη των συντροφισών και των συντρόφων για να διαδώσουμε και να μεταφράσουμε αυτό το μήνυμα άμεσα.

Αλληλέγγυα, Αναρχική Ομοσπονδία Gaúcha (Federación Anarquista Gaúcha).

www.vermelhoenegro.org/fag

Related Link: http://www.vermelhoenegro.org/fag
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]