user preferences

Λαϊκό Ελευθεριακό Δίκτυο Mateo Kramer

category Βενεζουέλα / Κολομβία | Αναρχικό κίνημα | Ανακοίνωση Τύπου author Friday February 04, 2011 19:05author by Λαϊκό Ελευθεριακό Δίκτυο Mateo Kramer - Anarkismo Report this post to the editors

Ανακοίνωση της 5ης Γενικής Συνέλευσης

Ανακοίνωση της 5ης Γενικής Συνέλευσης του Red Libertaria Popular Mateo Kramer (Λαϊκό Ελευθεριακό Δίκτυο Mateo Kramer)
460_0___30_0_0_0_0_0_logorlpmk.jpg

Μέσα σε ατμόσφαιρα αλληλεγγύης, δυνατών αποτελεσματικών δεσμών, έντονων διαλόγων, θρεπτικής χορτοφαγίας και καλλιτεχνικής έκφρασης, συγκαλέσαμε σε δύο μέρες και δύο νύχτες τη 5η Γενική Συνέλευση. Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή και πολιτική ωριμότητα, οι 12 συλλογικότητες που απαρτίζουν το Δίκτυό μας έφτασαν στις ακόλουθες συμφωνίες:

* Το Δίκτυο θα συνεχίσει την εκστρατεία για τον επανέλεγχο της ζωής μας με σκοπό να αγωνιστούμε ενάντια στη στρατιωτικοποίηση της Bogota και της Cundinamarca. Πιστεύουμε ότι είναι επείγον, ως νεολαίοι, να αυτο-οργανωθούμε ενάντια στη στρατιωτική θητεία, την καταστολή της νεολαίας, το νέο μοντέλο εθνικής ασφάλειας, τον ιμπεριαλισμό και τις στρατιωτικές του βάσεις και να ενωθούμε για την προώθηση της αντίρρησης συνείδησης, για μια ζωή με αξιοπρέπεια και την ενότητα των λαών της Λατινικής Αμερικής.

* Το Δίκτυο επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο Συντοινισμό Νεολαίας της 3ης Οκτώβρη (Coordinadora Juvenil 3 de Octubre) που σχηματίζει και ενδυναμώνει δεσμούς ενότητας που κατευθύνονται στη διαμόρφωση μιας νεολαιίστικης λαϊκής εξουσίας στην Bogota και την Cundinamarca. Γι' αυτό το Δίκτυο δηλώνει εκ νέου τη θέλησή του να αγωνιστεί για μια αξιοπρεπή ζωή ενάντια στην εγκληματοποίηση της νεολαίας, για κυριαρχία και διατήρηση του περιβάλλοντος και ενάντια στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, για την έκφραση της αντικουλτούρας και της αντιπληροφόρησης, για μια αξιόλογη εργασία και ενάντια στην επισφάλεια και την ανασφαλή φυση της νεολαιίστικης εργασίας, για ποιοτική μέση εκπαίδευση και πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση, για τα αντιπατριαρχικά και φεμινιστικά δικαιώματα.

* Το Δίκτυο θα συνεχίσει να συμμετέχει, ως συντονιστικό, στο Congreso de los Pueblos (Κογκρέσο Των Λαών), συνεισφέροντας με άλλες οργανώσεις στην Εντολή της Νεολαίας.

* Το Δίκτυο επιβεβαιώνει ξανά την αρχή του Λαϊκού Περιβαλλοντισμού ως λαϊκού αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωτικής σχέσης με το περιβάλλον, την εθνική κυριαρχία και την οργανωμένη δράση ενάντια στην περιβαλλοντική υποβάθμιση που προκαλεί ο καπιταλισμός.

Υπογράφεται από τις συλλογικότητες:
ESPORA (Group of Difussion and Libertarian and Popular Investigation)
RESMA (Student Revolution of Open Social Minds)
CILEP (Centre of Libertarian and Popular Educational Research)
CEA-LA (Centre of Abolitionist Studies for the Liberation of Animals and Land)
Radio Libertarian Awakening
Belly Full Heart Content
Mecha Libertarian Collective
Counter Culture Collective
Res Gestae Collectives
6th of May Collective
Juana Julia Guzman Collective
Resist Riot Grrl Collective

Red Libertaria Popular Mateo Kramer

Αγώνας, Δημιουργία, Λαϊκή Εξουσία!

3 Φλεβάρη 2011
Bogota, Columbia

* Αγγλική μετάφραση A-Infos. Ελληνική μετάφραση “Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης” 4 Φλεβάρη 2011.

Related Link: http://www.redlibertariapmk.org
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]