user preferences

Η ταξική οργή να γίνει Ταξικός Πόλεμος

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Αντιφασισμός | Ανακοίνωση Τύπου author Friday September 20, 2013 23:00author by Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Report this post to the editors

Συνεχίζουμε τον ταξικό αγώνα με απεργίες διαρκείας, καταλήψεις χώρων εργασίας και μαζικές πορείες
μέχρι να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των αφεντικών
logonw4nf1.png

Μετά τη δολοφονία άνεργου επιβάτη Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι ήρθε η ώρα ενός ενεργού αντιφασίστα του Παύλου Φύσσα από το Πέραμα.
 
 Μετά τη δολοφονία άνεργου επιβάτη Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι ήρθε η ώρα ενός ενεργού αντιφασίστα του Παύλου Φύσσα από το Πέραμα. Πρώτα έδρασαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για την διασφάλιση των κερδών για τα αφεντικά και τώρα ακόμα πιο απροκάλυπτα το ένοπλο παρακράτος των αφεντικών με την φανερή κάλυψη του ίδιου του κράτους.   

Δεν υπάρχει πια αμφιβολία για την δράση των άκρων που η αστική δημοκρατία χρησιμοποιεί, για να επιβάλει την νομιμότητα και την τάξη των αφεντικών σε όσους εργαζόμενους και άνεργους αντιστέκονται σε αυτή τη χώρα. Τα δυο αυτά άκρα ταυτίζονται εδώ και καιρό, από κοινού μπάτσοι και φασίστες κυνηγούν και δολοφονούν μετανάστες, εργαζόμενους και όποιον αγωνίζεται ενάντια στην νομιμοποιημένη βαρβαρότητα. Όλο το φάσμα της ακροδεξιάς, από την κυβέρνηση και τα αφεντικά μέχρι τους φασίστες, ως τσιράκια των αφεντικών, έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε όποιον ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς έθνη σύνορα και αφεντικά και αγωνίζεται για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ελευθερία και ισότητα.

Συνεχίζουμε τον ταξικό αγώνα με απεργίες διαρκείας, καταλήψεις χώρων εργασίας και μαζικές πορείες
μέχρι να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των αφεντικών
 
Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση
Αθήνας | Θεσσαλονίκης | Ιωαννίνων

This page has not been translated into Polski yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]