user preferences

Αλληλεγγύη στους εργάτες της ΕΛΒΟ

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Εργατικοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Friday December 26, 2014 13:51author by ΕΣΕ Θεσ/νίκης Report this post to the editors

Η τρομοκρατία σε βάρος των εργαζομένων της “Πρωτοβουλίας για την ενότητα εργαζομένων στην Ε.Λ.Β.Ο.” δεν θα περάσει, όσο διατεθειμένοι κι αν δείχνουν οι εργατοπατέρες να ξεφτιλιστούν ακόμα περισσότερο στα μάτια των εργαζομένων.
ese.jpg

Κείμενο αλληλεγγύης στους εργάτες της ΕΛΒΟ

Το θράσος της ξεπουλημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας δεν έχει όρια!

Στις 4 Δεκέμβρη 2014 οι εκπρόσωποι των κυβερνητικών παρατάξεων στο σωματείο της ΕΛΒΟ, μαζί με τον Τσαραμπουλίδη, πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης και τον Παναγόπουλο, πρόεδρο της ΓΣΕΕ, έστειλαν εξώδικο στους εκπροσώπους της συνδικαλιστικής παράταξης “Πρωτοβουλία για την ενότητα εργαζομένων Ε.Λ.Β.Ο.”, κατηγορώντας τους ότι έβγαλαν μια προσβλητική ανακοίνωση σε βάρος τους, στην οποία ανέφεραν -άκουσον άκουσον!- ότι οι εργατοπατέρες των γραφειοκρατικών συνδικάτων και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές προκηρύσσουν απεργίες-πυροτεχνήματα και δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των εργαζομένων παρά μόνο για τα προνόμια τους.

Τι είπαν δηλαδή οι εκπρόσωποι της “Πρωτοβουλίας για την ενότητα”; Αυτά που λένε όλοι οι εργαζόμενοι για αυτούς που έχουν ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό και υπονομεύουν κάθε εργατικό αγώνα.

Και πώς αντέδρασαν οι εργατοπατέρες; Επιβεβαιώνοντας την εικόνα που έχουν οι εργαζόμενοι γι' αυτούς. Γιατί στέλνοντας εξώδικα και απειλώντας αγωνιστές εργαζόμενους αποδεικνύει κανείς ότι αυτοί είναι οι εχθροί γι΄αυτόν και όχι οι εργοδότες και οι πολιτικοί τους προστάτες.

Η τρομοκρατία σε βάρος των εργαζομένων της “Πρωτοβουλίας για την ενότητα εργαζομένων στην Ε.Λ.Β.Ο.” δεν θα περάσει, όσο διατεθειμένοι κι αν δείχνουν οι εργατοπατέρες να ξεφτιλιστούν ακόμα περισσότερο στα μάτια των εργαζομένων.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]