user preferences

Recent articles by Oργάνωση για την Aνασύνταξη του Aναρχικού Kινήματος
This author has not submitted any other articles.
Recent Articles about Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος Αναρχικό κίνημα

Η ανάγκη για restart May 29 23 by Ευριπίδης Καλτσάς

1η Μάη: μέρα ταξ... May 01 23 by Πρωτ. Αναρχ. Αγ. Αναργ.-Καματερού

Αντιεκλογικ^... Mar 31 23 by Αναρχικοί Αγ.Αναργύρων-Καματερού

Αρκετά με την δικτατορία της εξεγερτικότητας

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Αναρχικό κίνημα | Ανακοίνωση Τύπου author Saturday January 07, 2017 18:25author by Oργάνωση για την Aνασύνταξη του Aναρχικού Kινήματος Report this post to the editors

Καλούμε και εμείς με τη σειρά μας και άλλες ομάδες/συλλογικότητες/οργανώσεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν αυτές τις αντικοινωνικές και κανιβαλιστικές πρακτικές και συμπεριφορές. Ήδη συλλογικότητες του αναρχικού χώρου σε Αθήνα και Κέρκυρα έχουν τοποθετηθεί και χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία τους αυτή να στραφούν θαρραλέα ενάντια στο απόστημα του αντικοινωνισμού.
ana.jpg

Αρκετά με την δικτατορία της εξεγερτικότητας

Στο τελευταίο μας κείμενο (το οποίο κατέβηκε πραξικοπηματικά από το Athens indymedia με αβάσιμες δικαιολογίες) είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο της αναθέρμανσης της εξεγερτικής, νεομηδενιστικής σαπίλας, με αφορμή το ξέσπασμα μιας τυφλής μπαχαλιστικής βίας στην περιοχή των Εξαρχείων στις 15 και 17 Νοέμβρη. Έπρεπε να μεσολαβήσουν τα γεγονότα της 6ης Δεκέμβρη στα οποία το τυφλό μίσος και το δολοφονικό αμόκ των μηδενιστικών αντικοινωνικών χούλιγκαν εκδηλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο. Τέντες σπιτιών πήραν φωτιά, ναυτικές φωτοβολίδες καρφώθηκαν σε μπαλκόνια, καμένα λάστιχα δημιούργησαν αναπνευστικά σε εκατοντάδες κατοίκους που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Κι όλα αυτά για να στηθεί το ίδιο ανούσιο εξεγερτικό πανηγύρι που βλέπουμε ξανά και ξανά να συμβαίνει στην γειτονιά μας με αφορμή την δολοφονία ενός νεαρού . Η ιστορία δεν μας έχει μάθει τίποτα φαίνεται αλλιώς δεν εξηγείται πως ένα ολόκληρο κίνημα ανέχεται ακόμη αυτό το απολιτίκ καρκίνωμα 6 ολόκληρα χρόνια μετά την φριχτή δολοφονία τριών άτυχων υπαλλήλων και ενός αγέννητου βρέφους στην Marfin. Έτσι παρακολουθούμε απαθώς τις ίδιες και τις ίδιες εκδηλώσεις αυτής της μηδενιστικής βίας χωρίς να κάνουμε τίποτα μέχρι να έχουμε και άλλους νεκρούς. Μόνο που τότε θα είναι αργά.

Ανταποκρινόμενοι στην απεγνωσμένη ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων δηλώνουμε ότι τασσόμαστε απερίφραστα μαζί της και μαζί με τους κατοίκους αυτής της τόσο ταλαιπωρημένης από τη φασιστική εξεγερτικότητα, περιοχής. Θα προσπαθήσουμε όσο περνάει από το χέρι μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην αντιμετώπιση αυτής της γάγγραινας που βαφτίζει επανάσταση τα καμένα περίπτερα, τα σπασμένα φανάρια, και καρτοτηλέφωνα, τις ξηλωμένες στάσεις λεωφορείων, το πλιατσικολόγημα σε μικρομάγαζα, καθώς και τα πυρπολημένα τρόλεϊ. Για μας Εξάλλου δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες και τα παρανοϊκά μανιφέστα κάποιων τυχάρπαστων μηδενιστών κρατουμένων που προτρέπουν σε επιθέσεις στα ΜΜΜ δεν μας λένε τίποτα. Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί παντού και όσο αφορά τους φυσικούς και όσο αφορά τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της αναίσχυντης πραγματικότητας. Καλούμε και εμείς με τη σειρά μας και άλλες ομάδες/συλλογικότητες/οργανώσεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν αυτές τις αντικοινωνικές και κανιβαλιστικές πρακτικές και συμπεριφορές. Ήδη συλλογικότητες του αναρχικού χώρου σε Αθήνα και Κέρκυρα έχουν τοποθετηθεί και χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία τους αυτή να στραφούν θαρραλέα ενάντια στο απόστημα του αντικοινωνισμού.

Ο κανιβαλισμός δε θα νικήσει.

Για την αναρχία και τον κομμουνισμό ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Oργάνωση για την Aνασύνταξη του Aναρχικού Kινήματος

Related Link: https://oanakblog.wordpress.com/

This page has not been translated into 한국어 yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]