Benutzereinstellungen

Neue Veranstaltungshinweise

Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος

Es wurden keine neuen Veranstaltungshinweise in der letzten Woche verffentlicht
Recent articles by Αναρχική Πολιτική Οργάνωση

imageΠολιτικό Κάλ ... 0 comments

imageΑλληλεγγύη σ ... 0 comments

imageΑνακοίνωση γ ... 0 comments

Recent Articles about Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος Περιβάλλον

Το κράτος ούτ&#... Aug 24 17 by Αναρχική Ομοσπονδία

Για το Αιολικ&#... Jul 30 17 by Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Ημαθίας

Κυπριακό και &#... Jul 22 17 by ελευθεριακό γυρολόι

Επιχειρούμενη λειτουργία Φράγματος Μεσοχώρας

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Περιβάλλον | Ανακοίνωση Τύπου author Montag Juli 24, 2017 19:15author by Αναρχική Πολιτική Οργάνωσηauthor email ngnm55 at gmail dot com Report this post to the editors

Ανακοίνωση της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης σχετικά με την επιχειρούμενη λειτουργία του Υ/Η φράγματος Μεσοχώρας και τον αγώνα ενάντια στην καταστροφή του ποταμού Αχελώου.

img_1742696x522.jpg

Η γενικευμένη καταστροφή και λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο, με ανυπολόγιστες συνέπειες για ολόκληρο τον πλανήτη, είναι το αποτέλεσμα της άγριας και μακροχρόνιας επίθεσης του κράτους και του καπιταλισμού για την εκμετάλλευση και κυριαρχία στη φύση και τις ανθρώπινες κοινωνίες. Οι αποψιλώσεις των δασών, η μόλυνση των θαλασσών, το λιώσιμο των πολικών πάγων, οι κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η συρρίκνωση της βιοποικιλότητας και η εξαφάνιση πλήθους ζωικών ειδών, είναι μερικά μόνο μέρη της συνολικής οριακής περιβαλλοντικής κρίσης που δημιουργεί η κρατική- καπιταλιστική επιθετικότητα. Όσον αφορά ειδικά τον ελλαδικό χώρο, αυτή η επίθεση έχει κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια, με σειρά καταστροφικών, μικρών και μεγάλων, έργων τόσο στην ύπαιθρο όσο και μέσα στις πόλεις. Από την Πάρνηθα και τη Γκιώνα μέχρι τη Β.Α. Χαλκιδική και τον Αχελώο.

Η υπόθεση των φραγμάτων και της εκτροπής του ποταμού Αχελώου αποτελεί προεκλογική δέσμευση όλων των κυβερνήσεων και διακαή πόθο του ντόπιου κεφαλαίου, των τσιφλικάδων και των τοπικών παραγόντων της Θεσσαλίας από τη δεκαετία του 60 και έπειτα. Η ολοκλήρωση των φαραωνικών έργων στην κοιλάδα του Αχελώου και στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Πίνδου θα επιφέρει την οριστική καταστροφή του ποταμού σε όλο το μήκος του, από τον άνω ρου του στη νότια Πίνδο, καταποντίζοντας ορεινές κοιλάδες, φυσικά οικοσυστήματα και ανθρώπινους οικισμούς (όπως το χωριό Μεσοχώρα Τρικάλων) στη λάσπη των τεχνητών ταμιευτήρων της ΔΕΗ, μέχρι το ευάλωτο δέλτα των εκβολών του στο Ιόνιο όπου σχηματίζονται μοναδικοί υδροβιότοποι.

Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 80, όταν και άρχισαν να κατασκευάζονται τα πρώτα φαραωνικά φράγματα της ΔΕΗ και τα έργα εκτροπής, οι κάτοικοι της περιοχής δεν έδειξαν καθόλου διατεθειμένοι να επιτρέψουν την καταστροφή του τόπου τους και διάλεξαν τον αξιοπρεπή δρόμο της αντίστασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 30 Μάη του 1990 κάτοικοι της Μεσοχώρας κατέλαβαν το τεράστιο φράγμα ύψους 150 μ. της ΔΕΗ, που απειλεί με αφανισμό το χωριό τους, και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.

Την τελευταία δεκαετία, το έργο έχει ανακινηθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ενώ παράλληλα έχουν αναζωπυρωθεί και οι αντιστάσεις ενάντια στην καταστροφή του ποταμού και της τοπικής κοινωνίας. Μια σειρά από πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες, οικολογικές οργανώσεις και συλλογικότητες έχουν εκφραστεί δημόσια ενάντια στα φράγματα και την επιχειρούμενη εκτροπή του ποταμού, διεξάγοντας έναν πολύμορφο αγώνα καταφέρνοντας προς το παρόν να στήσουν αναχώματα στην καταστροφική επέλαση κράτους και κεφαλαίου. Η Αυτόνομη Συνάντηση Αγώνα ενάντια στα φράγματα και την εκτροπή του ποταμού Αχελώου δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του ΄07, στις κινητοποιήσεις στη Μεσοχώρα Τρικάλων και συνεχίζει μέχρι σήμερα χάρη στην διάθεση πολλών αγωνιστών να συνεχίσουν να αντιστέκονται στο μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο για τη διαχείριση του νερού στην Ελλάδα, με κινηματικά και αυτοοργανωμένα χαρακτηριστικά. Έτσι, έχοντας την αντίληψη πως ο αγώνας πρέπει να διεξάγεται και στο ίδιο το σημείο όπου συντελείται η καταστροφή, κάθε καλοκαίρι οργανώνεται πολυήμερη κινητοποίηση στη Μεσοχώρα Τρικάλων με εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, διαδήλωση στο φράγμα της ΔΕΗ και περιηγήσεις στην περιοχή.

Σήμερα, η λειτουργία των έργων και η εξέλιξη του ίδιου του αγώνα ενάντια στα φράγματα και την εκτροπή του ποταμού βρίσκονται σε ένα οριακό σημείο. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, πλήρως ευθυγραμμισμένη στις νεοφιλελεύθερες αντικοινωνικές πολιτικές λεηλασίας του φυσικού κόσμου και του κόσμου της εργασίας, που επέβαλαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η ΕΕ και το ΔΝΤ, στις οποίες εντάσσεται και η ολοκλήρωση των Υ/Η έργων και η ιδιωτικοποίησή τους, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες αποδέσμευσης του Υ/Η φράγματος Μεσοχώρας από το συνολικό έργο της εκτροπής, το οποίο έχει μπλοκαριστεί προσωρινά από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε αυτό να λειτουργήσει άμεσα και ανεξάρτητα.

Ως Αναρχική Πολιτική Οργάνωση-Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων, είμαστε εχθρικοί προς κάθε κρατική καπιταλιστική επέμβαση στο φυσικό κόσμο. Δηλαδή, σε κάθε επέμβαση που αποσκοπεί στην κερδοσκοπική εκμετάλλευσή του, λεηλατώντας και καταστρέφοντάς τον. Ακόμα και όταν αυτή η επέμβαση εμφανίζεται ως εναλλακτική, πράσινη, αειφόρος κλπ, εξυπηρετεί την ίδια κερδοσκοπική αντίληψη για τον φυσικό κόσμο, την επέκταση του ελέγχου και της εκμετάλλευσης του σε νέα πεδία, την ανανέωση του ιδεολογικού πλαισίου της καπιταλιστικής ανάπτυξης και την διαιώνιση του συστήματος κυριαρχίας του κράτους και του κεφαλαίου πάνω στη φύση και τον άνθρωπο.

Στεκόμαστε ξεκάθαρα ενάντια στην επιθετικότητα του κράτους και του κεφαλαίου, της ΔΕΗ και των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών που δρομολογούν την καταστροφή του Αχελώου και των τοπικών κοινωνιών. Δεν τρέφουμε αυταπάτες εξωραϊσμού του κρατικού καπιταλιστικού συστήματος οργάνωσης της κοινωνίας και εμπιστοσύνης στους θεσμούς που συστηματικά καλλιέργησαν τοπικοί παράγοντες και το κυβερνών κόμμα που σήμερα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση της καταστροφής.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις της Αυτόνομης Συνάντησης Αγώνα, αντιλαμβανόμενοι πως ο αυτοοργανωμένος και αδιαμεσολάβητος αγώνας από τα κάτω είναι η μόνη ρεαλιστική προοπτική σήμερα για την προάσπιση του φυσικού κόσμου και της κοινωνίας γενικότερα. Αυτός ο αγώνας πρέπει σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, να δυναμώσει στους δρόμους, να πλατειάσει κοινωνικά, να ριζοσπαστικοποιηθεί και να αγκαλιάσει όλες τις επιμέρους αντιστάσεις που ορθώνονται σε διάφορα σημεία όπου εκδηλώνεται η κρατική καπιταλιστική επιθετικότητα, στήνοντας ένα ανάχωμα απέναντι στην επέλαση της ανάπτυξης, σε μια κεντρικής σημασίας επιλογή της εξουσίας, όπως είναι αυτή των φραγμάτων και της εκτροπής του ποταμού Αχελώου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ! ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΜΕΣΟΧΩΡΑ! ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ!

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση-Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

apo.squathost.com | anpolorg@gmail.com

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
Employees at the Zarfati Garage in Mishur Adumim vote to strike on July 22, 2014. (Photo courtesy of Maan workers union)

Hauptseite

Loi travail 2017 : Tout le pouvoir aux patrons !

En Allemagne et ailleurs, la rpression ne nous fera pas taire !

El acuerdo en preparacion entre la Union Europea y Libia es un crimen de lesa humanidad

Mourn the Dead, Fight Like Hell for the Living

SAFTU: The tragedy and (hopefully not) the farce

Anarchism, Ethics and Justice: The Michael Schmidt Case

Land, law and decades of devastating douchebaggery

Democracia direta j! Barrar as reformas nas ruas e construir o Poder Popular!

Resea del libro de Jos Luis Carretero Miramar Eduardo Barriobero: Las Luchas de un Jabal (Queimada Ediciones, 2017)

Anlise da crise poltica do incio da queda do governo Temer

Ds maintenant, passons de la dfiance la rsistance sociale!

17 maggio, giornata internazionale contro lomofobia.

Los Mrtires de Chicago: historia de un crimen de clase en la tierra de la democracia y la libertad

Strike in Cachoeirinha

(Bielorrusia) Libertad inmediata a nuestro compaero Mikola Dziadok!

DAFın Referandum zerine Birinci Bildirisi:

Cajamarca, Tolima: consulta popular y disputa por el territorio

Statement on the Schmidt Case and Proposed Commission of Inquiry

Aodhan Rordin: Playing The Big Man in America

Ns anarquistas saudamos o 8 de maro: dia internacional de luta e resistncia das mulheres!

zgrlğmz Mcadelemizdedir

IWD 2017: Celebrating a new revolution

Solidarit avec Tho et toutes les victimes des violences policires ! Non la loi Scurit Publique !

Solidaridad y Defensa de las Comunidades Frente al Avance del Paramilitarismo en el Cauca

Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Περιβάλλον | Ανακοίνωση Τύπου | gr

Di 26 Sep, 18:19

browse text browse image

insidthumblarge.jpg imageΤο κράτος ούτε μπορ&... 21:04 Do 24 Aug by Αναρχική Ομοσπονδία 0 comments

Μόνο με τη συγκρότηση τοπικών περιπολιών, οργανωμένων και εξοπλισμένων με μαζική συμμετοχή μπορεί να υπάρξει πρόληψη και έγκαιρη καταστολή των πυρκαγιών. Μόνο αν πάρουμε πίσω το κλεμμένο δημόσιο από τα χέρια του κράτους και της αγοράς μπορούμε να είμαστε κύριοι των ζωών μας. Το περιβάλλον μπορεί να είναι ασφαλές μόνο στα χέρια αυτών που ζουν, ιδρώνουν και εξαρτώνται από αυτό. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι ο ρόλος του τηλεθεατή έκτακτων δελτίων είναι τελικά ο πιο σίγουρος εμπρησμός.

skouries.jpg imageΑγώνας ενάντια στο&#... 19:10 So 20 Mr by Κρακατόα 0 comments

Να αγωνιστούμε για την ανατροπή του συστήματος που τεμαχίζει τη γη σε χώρες και οικόπεδα πλασάροντας νοοτροπίες τοπικισμού και εθνικισμού, με σκοπό η τακτική του διαίρει και βασίλευε να διαχωρίζει τους καταπιεσμένους, τη στιγμή που ο βαθύτερος σκοπός είναι η δημιουργία πιστών και καθηλωμένων υπηκόων.
Να δώσουμε μάχες στο σήμερα για την καταστροφή του συστήματος που δεν διστάζει να δηλητηριάσει ολόκληρες περιοχές και όλα τα ζώα, ανθρώπινα και μη, που κατοικούν σε αυτές, για να καλύψει τις επίπλαστες ανάγκες που το ίδιο δημιουργεί, πλουτίζοντας ταυτόχρονα στις πλάτες των από τα κάτω.

img_6442.jpg imageOι αγώνες μας δεν έχο... 20:27 So 05 Aug by Συντονιστικό Θεσ/νίκης ενάντια στα μεταλλεία 0 comments

Κείμενο με αφορμή την συγκέντρωση στις Σκουριές την Κυριακή 5 Αυγούστου.

textΕνάντια στο Συνέδρ&#... 21:09 Do 07 Mai by Κοινός Τόπος 0 comments

Συγκέντρωση Πορεία Σύνταγμα 9/5/09, 11.00πμ Κοινός Τοπος - Ελευθεριακό Δίκτυο Αντίστασης στην Βιοτεχνολογία και την Τεχνοεπιστήμη της Κυριαρχίας

textΠετρέλαιο ντίζελ... 17:57 Mo 13 Apr by συνέλευση ενάντια στην παραπληροφόρηση 0 comments

Τελικά μπορεί το ποτάμι να πήρε το πετρέλαιο από το εργοστάσιο και να το απομάκρυνε, αυτό που όμως δεν θα μπορέσει να πάρει κανένα ποτάμι είναι το γεγονός οι αυτόχθονες αρχίζουν και ξυπνάνε. Ακηδεμόνευτα και αυτόοργανωμένα προετοιμάζουν εκείνη τη μέρα που θα διώξουν τον αφέντη και όλη την κουστωδία που τον συντηρεί. Κι ίσως αυτό γίνει πριν το κάρβουνο τελειώσει

textΑεροδρόμιο Ηρακλε ... 17:53 Mo 13 Apr by Πρωτοβουλία Πολιτών 1 comments

Κανένας νοήμον νους δεν πίστευε πότε, ότι θα υλοποιηθεί το έργο νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλλι[h1] . Δεν πίστευε ότι τον 21ο αιώνα θα φύτευαν ένα τέτοιο έκτρωμα ανάμεσα σε 34 χωρία, δίπλα σε ενεργό στρατιωτικό αεροδρόμιο, στην πιο καθαρή και γόνιμη πεδιάδα του νομού!!!!. Η περιβαλλοντική μελέτη του ΕΥΠΕ/ΥΠΕΧΩΔΕ μπάζει από παντού ακόμα και για τον πλέον άσχετο με ειδικούς όρο άνθρωπο...

textΓια τη διαρροή πετρ&... 19:54 Mo 23 Mr by Συνέλευση ενάντια στην παραπληροφόρηση 0 comments

Τελικά μπορεί το ποτάμι να πήρε το πετρέλαιο από το εργοστάσιο και να το απομάκρυνε, αυτό που όμως δεν θα μπορέσει να πάρει κανένα ποτάμι είναι το γεγονός οι αυτόχθονες αρχίζουν και ξυπνάνε. Ακηδεμόνευτα και αυτόοργανωμένα προετοιμάζουν εκείνη τη μέρα που θα διώξουν τον αφέντη και όλη την κουστωδία που τον συντηρεί. Κι ίσως αυτό γίνει πριν το κάρβουνο τελειώσει

textΚοινός Τόπος 18:44 Do 19 Mr by Κοινός Τόπος 1 comments

Κοινός Τόπος - Ελευθεριακό Δίκτυο Αντίστασης στη Βιοτεχνολογία και την Τεχνοεπιστήμη της Κυριαρχίας

textΔιακήρυξη ίδρυσης - ... 18:33 Mo 16 Mr by Dmitri 0 comments

Κοινός Τόπος - Ελευθεριακό Δίκτυο Αντίστασης στη Βιοτεχνολογία και την Τεχνοεπιστήμη της Κυριαρχίας

textΟι Εμπρησμοί δεν μα&... 12:44 Di 30 Dez by Κίνηση Προάσπισης Περιβάλλοντος 0 comments

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΚΙΩΝΑ

more >>

textΓια το Αιολικό Πάρκ&... Jul 30 by Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Ημαθίας 0 comments

Οι εργαζόμενες/οι οφείλουμε σε αυτή την κατεύθυνση να συνταχθούμε μέσα από τις ενώσεις αλλά και τις συλλογικές μας οργανώσεις στον αγώνα για την προστασία του Βερμίου από το κράτος και τις επιχειρήσεις. Το βουνό μας ήταν εκεί πριν από εμάς και θέλουμε να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως το βρήκαμε. Θεωρούμε πως πρέπει να ανοίξει ένας διάλογος στην τοπική κοινωνία για την ορθολογική κοινή χρήση (κι όχι εκμετάλλευση) του βουνού, στην κατεύθυνση της συμπληρωματικής ισόρροπης συμβίωσης ανθρώπων και φύσης.

imageΚυπριακό και εδραί&#... Jul 22 by ελευθεριακό γυρολόι 0 comments

Το κυπριακό (όπως και το παλαιστινιακό) ως προσπάθεια επίλυσης -δια της διχοτόμησης- που επιχειρούν οι ΗΠΑ και που προσκρούουν στις υπερβολικές απαιτήσεις της τοπικής υπερδύναμης, Τουρκίας, παραμένει ένας σίγουρος χώρος για τη διευθέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και μάλιστα κατόπιν εδραίωσης της παρουσίας του ΝΑΤΟ για το προσφυγικό μετά την άθλια συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, με τον ελλαδικό παράγοντα να υπακούει στην αμερικανική πολιτική και να επεκτείνει την πολιτκή αυτή στη συμμαχία με την Κύπρο, την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

imageΓια το φράγμα Πείρο&... Mai 18 by Αναρχική ομάδα δυσήνιος ίππος 0 comments

Για το φράγμα Πείρου - Παραπείρου στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας
Εισήγηση της αναρχικής ομάδας "δυσήνιος ίππος" στην πολιτική εκδήλωση για το νερό που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απρίλη 2017 στην Πάτρα, στο πλαίσιο του διημέρου εκδηλώσεων για την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό.

imageΗ τουριστική βιομη&#... Aug 10 by αμοιβάδα 0 comments

Σε αυτόν τον τόπο αν κάτι έχει γίνει ξεκάθαρο σε όποιον-α έχει ακόμα τη θέληση να δει, είναι ο τρόπος διαχείρησης και η μεταβίβαση των χρεών των αφεντικών, που τα ίδια δημιούργησαν, σε δημόσιο χρέος. Είναι σχεδόν πλήρης η από μέρους μας υιοθέτηση της αφήγησής τους πως το χρέος και η κρίση είναι κάτι για το οποίο εκείνα δε φταίνε, αλλά φταίμε εμείς και οι κακοί ξένοι.

imageΣτο λαβύρινθο της χ&... Mai 30 by Συντρόφισσες-Σύντροφοι από τη Ν. Φιλαδέλφεια και & 0 comments

Σημειώσεις από τον αγώνα για την πόλη: Στο λαβύρινθο της χωροταξικής πολιτικής
Η ανάλυση για τη χωροταξική πολιτική του κράτους, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα 16, του τελευταίου φύλλου (φ. 29) της εφημερίδας δρόμου ΑΠΑΤΡΙΣ, από συντρόφισσες και συντρόφους από τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκιδόνα.

more >>

imageΤο κράτος ούτε μπορ&... Aug 24 0 comments

Μόνο με τη συγκρότηση τοπικών περιπολιών, οργανωμένων και εξοπλισμένων με μαζική συμμετοχή μπορεί να υπάρξει πρόληψη και έγκαιρη καταστολή των πυρκαγιών. Μόνο αν πάρουμε πίσω το κλεμμένο δημόσιο από τα χέρια του κράτους και της αγοράς μπορούμε να είμαστε κύριοι των ζωών μας. Το περιβάλλον μπορεί να είναι ασφαλές μόνο στα χέρια αυτών που ζουν, ιδρώνουν και εξαρτώνται από αυτό. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι ο ρόλος του τηλεθεατή έκτακτων δελτίων είναι τελικά ο πιο σίγουρος εμπρησμός.

imageΑγώνας ενάντια στο&#... Mr 20 0 comments

Να αγωνιστούμε για την ανατροπή του συστήματος που τεμαχίζει τη γη σε χώρες και οικόπεδα πλασάροντας νοοτροπίες τοπικισμού και εθνικισμού, με σκοπό η τακτική του διαίρει και βασίλευε να διαχωρίζει τους καταπιεσμένους, τη στιγμή που ο βαθύτερος σκοπός είναι η δημιουργία πιστών και καθηλωμένων υπηκόων.
Να δώσουμε μάχες στο σήμερα για την καταστροφή του συστήματος που δεν διστάζει να δηλητηριάσει ολόκληρες περιοχές και όλα τα ζώα, ανθρώπινα και μη, που κατοικούν σε αυτές, για να καλύψει τις επίπλαστες ανάγκες που το ίδιο δημιουργεί, πλουτίζοντας ταυτόχρονα στις πλάτες των από τα κάτω.

imageOι αγώνες μας δεν έχο... Aug 05 0 comments

Κείμενο με αφορμή την συγκέντρωση στις Σκουριές την Κυριακή 5 Αυγούστου.

textΕνάντια στο Συνέδρ&#... Mai 07 0 comments

Συγκέντρωση Πορεία Σύνταγμα 9/5/09, 11.00πμ Κοινός Τοπος - Ελευθεριακό Δίκτυο Αντίστασης στην Βιοτεχνολογία και την Τεχνοεπιστήμη της Κυριαρχίας

textΠετρέλαιο ντίζελ... Apr 13 0 comments

Τελικά μπορεί το ποτάμι να πήρε το πετρέλαιο από το εργοστάσιο και να το απομάκρυνε, αυτό που όμως δεν θα μπορέσει να πάρει κανένα ποτάμι είναι το γεγονός οι αυτόχθονες αρχίζουν και ξυπνάνε. Ακηδεμόνευτα και αυτόοργανωμένα προετοιμάζουν εκείνη τη μέρα που θα διώξουν τον αφέντη και όλη την κουστωδία που τον συντηρεί. Κι ίσως αυτό γίνει πριν το κάρβουνο τελειώσει

more >>
2005-2017 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]