user preferences

New Events

Ibèria

no event posted in the last week

Cap a un Moviment Popular de l’Habitatge

category ibèria | community struggles | opinion/analysis author Wednesday April 18, 2018 23:40author by Embat Report this post to the editors

Llançem una proposta que valorem com a necessària per organitzar-nos millor i construir #PoderPopular en la lluita pel dret a l’habitatge. Aquí podeu llegir el què, el perquè i el com de la proposta #CongrésHabitatge #ConstruimMPH #MovimentPopularHabitatge.
download.png

L’àmbit d’habitatge d’Embat (Organització Llibertària de Catalunya) es va constituir fa uns mesos i està format bàsicament per militants de base de diversos grups, sindicats, assemblees o associacions vinculades a la lluita pel dret a l’habitatge.

És un espai que hem dotat per a poder plantejar qüestions de caire més analític i estratègic, que trobem a faltar als nostres espais de militància, pel ritme frenètic i de lluita quotidiana que s’esdevé en la lluita per l’Habitatge.

Les principals mancances que trobem en aquest àmbit de cara a millorar la nostra incidència social, capacitat de mobilització, reconeixement públic i construcció de poder popular en definitiva, són a nivell organitzatiu. Trobem la necessitat d’esdevenir un moviment popular organitzat.

Què significa això exactament i com proposem fer-ho?

> Seguiu llegint el document

Related Link: https://issuu.com/habitatge-embat/docs/moviment-popular-habitatge

This page has not been translated into Kurdî / کوردی yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]