Benutzereinstellungen

Neue Veranstaltungshinweise

Maixreq / Península aràbiga / Iraq

Es wurden keine neuen Veranstaltungshinweise in der letzten Woche veröffentlicht

Visca la resistència dels pobles. Visca la resistència de Rojava

category maixreq / península aràbiga / iraq | imperialisme / guerra | comunicat de premsa author Wednesday January 05, 2022 22:16author by Diverses organitzacions anarquistes Report this post to the editors

L’embargament, el tall de les fonts d’aigua i els atacs aeris contra civils han estat alguns dels crims de guerra comesos per l’Estat turc feixista al llarg d’enguany contra la Revolució en Rojava.

Mentre enfronta la crisi política i econòmica interna, el govern d’Erdogan ha d’acceptar el fracàs de les operacions militars a les muntanyes de Kurdistan, apel·lant a l’ús d’armes químiques, enfront de la resistència de lxs guerillerxs Kurdxs de la revolució.
photo_20211203_1852071024x1024.jpg

La intensificació dels atacs el mes d’octubre passat, els pamflets llançats des dels avions i els recents moviments de tropes amenacen amb una nova invasió dels territoris autònoms del Nord i Est de Síria.

En aquest delicat moment, volem reafirmar la nostra solidaritat amb els i les nostres companyxs revolucionàries i tots els pobles de Rojava i condemnem, una vegada més, l’ocupació de Rojava, les múltiples agressions i crims de guerra de l’Estat neofeixista turc i els seus aliats gihadistes, així com els seus preparatius de guerra.
La Revolució de Rojava, que està a punt de celebrar 10 anys, i juntament amb les muntanyes kurdes lliures, representa no sols una alternativa democràtica de base i federalista per al Mitjà Orient, sinó per als pobles del món.

En aquest segle XXI de crisi econòmica, social i ecològica, en un món transformat en una junta de grans poders i capitals per a l’especulació financera; la lluita i creació de projectes d’una societat diferent tenen un paper estratègic global. La revolució de Rojava, amb fort ancoratge en la lluita de les dones, en l’aprofundiment democràtic amb àmplia participació popular i la protecció del medi ambient, és un exemple revolucionari d’aquests temps del qual els pobles del món hem d’aprendre.

No és casualitat que des dels seus inicis milers de persones s’hagin aixecat a tot el món en solidaritat amb l’heroica resistència de Kobanê contra les forces feixistes de l’ISIS.

ISIS, grup criminal, obscurantista i feixista, la creació del qual va ser facilitada per la desastrosa intervenció militar dels EUA a l’Iraq, les finances i el suport d’Aràbia Saudita i que compta amb el suport ideològic i tàctic de l’Estat turc, i que els seus combatents van ser reciclats com a mercenaris per a les invasions d’Afrin i Serekanyie, i que ara s’estan preparant per a envair Rojava com a força paramilitar de l’Exèrcit de Turquia.

La guerra que té lloc a Síria no és només un conflicte entre àrees d’influència de diferents potències, sinó de també és un conflicte entre projectes de societat antagònics. A Rojava està en marxa un procés revolucionari, en el qual el poble kurd i els seus aliats són els protagonistes, amb els seus assoliments i limitacions, però un procés de transició a una societat socialista que lluita contra totes les estructures de dominació de l’actual societat capitalista.

Mentre els pobles del Nord i Est de Síria resisteixen i lluiten, els pobles del món hem de contribuir solidàriament i en suport a la mateixa per tots els mitjans necessaris, fent costat al poble kurd i altres pobles que s’aixequen contra la injustícia i l’agressió imperialista.

Condemnem qualsevol intent d’agressió de l’Estat Turc o de qui sigui, cap als pobles de Rojava i les seves organitzacions i a la seva experiència social i democràtica basada en un fort protagonisme popular i de caràcter confederalista.

A BAIX L’AGRESSIÓ IMPERIALISTA TURCA CONTRA ROJAVA!

A BAIX L’AGRESSIÓ IMPERIALISTA TURCA CONTRA ROJAVA!

AMUNT ELS I LES QUE LLUITEN!

Embat – Organització Llibertària de Catalunya
Federación Anarquista Uruguaya (FAU) – Uruguai
Alternativa Libertaria / Federazione dei Comunisti Anarchici (AL/FdCA) – Itàlia
Federación Anarquista Rosario (FAR) – Argentina
Αναρχική Ομοσπονδία – Anarchist Federation – Grècia
Roja y Negra – Organización Política Anarquista – Argentina
Organización Anarquista de Córdoba (OAC) – Argentina
Tekoşina Anarşist – (TA) – Rojava
Libertaere Aktion – Suïssa
Coordenação Anarquista Brasileira (CAB) – Brasil
Die Plattform – Anarchakommunistische Organisation – Alemanya
Union Communiste Libertaire (UCL) – França i Bèlgica
Organisation Socialiste Libertaire (OSL) – Suïssa
Aotearoa Workers Solidarity Movement (AWSM) – Aotearoa / Nova Zelanda

Verwandter Link: https://embat.info/visca-la-resistencia-de-rojava/
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch

Maixreq / Península aràbiga / Iraq | Imperialisme / Guerra | Comunicat de premsa | ca

Fri 29 Mar, 03:45

browse text browse image

Sorry, no stories matched your search, maybe try again with different settings.

imageSolidaritat amb Rojava davant la guerra i la pandèmia! Apr 16 by vários 0 comments

La COVID-19, que ha posat innombrables ciutats en quarantena i ha paralitzat sectors econòmics sencers, no ha detingut la contínua guerra bruta de l’Estat turc i el seu aliat, Daesh, contra les poblacions del nord de Síria, que han de continuar defensant-se sense cap treva, així com també és visible el setge latent de l’Estat sirià, promogut pel projecte d’hegemonia regional de Rússia, disposant la zona com a escenari d’enfrontament a l’imperialisme nord-americà.

Ara, les poblacions del nord de Síria també han de lluitar contra la propagació continuada del virus a la seva regió. L’Administració Autònoma de Rojava s’enfronta a aquest altre perill en una fràgil situació per la dificultat de mantenir el seu sistema sanitari enmig del conflicte bèl·lic.

En aquest moment, totes les organitzacions populars haurien d’actuar per a contraposar la guerra i proporcionar ajuda al poble kurd, àrab i assiri dins les seves possibilitats, respectant la seva autonomia i dret a l’autodeterminació als seus territoris. Enfront del silenci cínic i hipòcrita dels Estats i de les burgesies, nosaltres, anarquistes del món, reiterem una vegada més tota la nostra solidaritat internacionalista i des de baix amb la Revolució de Rojava perquè triomfi sobre la pandèmia del virus i de la guerra.

De fet, els que continuen les guerres mentre que, al mateix temps, els serveis de salut del món estan saturats per culpa de l’epidèmia de COVID19, són doblement criminals.

Abaix totes les guerres!

PER LA VIDA I LA LLIBERTAT! VISCA ROJAVA!

imageL’OTAN contra els kurds: la batalla per A’zaz Feb 16 by José Antonio Gutiérrez D. 0 comments

L’OTAN, representada per l’Estat turc, porta dos dies bombardejant despietadament a les milícies kurdes del YPG que avancen al nord d’Aleppo cap a les ciutats de A’zaz i Tal Rifaat. Els bombardejos, que han mort almenys a 23 civils, s’han centrat en la base aèria de Menagh, conquistada el 2013 per una coalició de “rebels”, entre els quals participava Al-Qaeda (el front Al-Nusra) i altres que després acabarien en l’Estat Islàmic. Aquest és un punt clau per abastir la “rebel·lió” al servei de les petro-teocràcies i dels interessos dels EUA i la UE. Ahmet Davutoglu ha dit que ha informat d’aquests bombardejos al vicepresident dels EUA Joe Biden, que encara que públicament no aprova la intervenció militar, tampoc l’ha condemnat ni ha pres accions per frenar l’Estat turc, el qual mai actuaria sense la certesa absoluta que EUA acabaria donant-los suport. [Castellano] [Italiano] [English]

imageLa matança de la Flotilla Llibertat per a Gaza: la nova mossegada del gos rabiós Jun 03 by José Antonio Gutiérrez D. 0 comments

L’agressió en contra de l’embarcació amb ajuda humanitària del moviment "Free Gaza" (Llibertat per a Gaza) avui dilluns 31 de maig és un atac completament injustificat en contra d’un vaixell amb ajuda humanitària, resultant d’aquest atac almenys 10 morts -Els "amics" d’Israel, tant a Europa com als EUA, tindran greus dificultats aquesta vegada per rentar les mans ensangonades del sionisme. [Castellano] [Português]

Sorry, no press releases matched your search, maybe try again with different settings.
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]