user preferences

Search author name words: CNT

Υποστήριξη της απεργίας στη Ν. Αφρική

category Νότια Αφρική (Περιφέρεια) | Εργατικοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Friday June 15, 2007 19:39author by CNT-France Report this post to the editors

Από τη γαλλική CNT-F

Η γαλλική CNT-F υποστηρίζει τα αιτήματα των απεργών καθώς και την πεποίθησή τους ότι κάθε αίτημα που θα ικανοποιηθεί πρέπει να συνοδευτεί από πλήρη και χωρίς όρους επαναφορά των απολυμένων.

Η γαλλική CNT-F πληροφορήθηκε για την απεργία των εργαζόμενων του δημόσιου τομέα από τους συντρόφους της informed by its comardes of the Zabalaza Anarchist Communist Federation – Αναρχική Κομμουνιστική Ομοσπονδία Zabalaza (της Νότιας Αφρικής) και επιθυμεί να δηλώσει όλη την αλληλεγγύη προς τους απεργούς, όχι μόνο για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους – αύξηση κατά 12% των μισθών τους, που τώρα αναπροσαρμόστηκε στο 10% – αλλά ακόμα και για τον αγώνα τους για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες.

Η γαλλική CNT-F κατηγορεί επίσης τη νοτιοαφρικανική κυβέρνηση για τις προσπάθειές της να καναλιζάρει τους εργαζόμενους με στόχο να θέσει τέρμα στην απεργία μέσω των επιδόσεων φύλων απόλυσης σε απεργούς και χρησιμοποιώντας κτηνώδη βία ενάντια σε διαδηλωτές που θυμίζει την εποχή του απαρτχάϊντ.

Η γαλλική CNT-F υποστηρίζει τα αιτήματα των απεργών καθώς και την πεποίθησή τους ότι κάθε αίτημα που θα ικανοποιηθεί πρέπει να συνοδευτεί από πλήρη και χωρίς όρους επαναφορά των απολυμένων.

Ένα χτύπημα σε βάρος ενός είναι χτύπημα σε βάρος όλων!

Διεθνής Αλληλεγγύη!

CNT-France

Παρίσι, Τρίτη, 12 Ιούνη 2007

* Ελληνική μετάφραση «ούτε θεός-ούτε αφέντης», 15/6/2007.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]