user preferences

Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές / Ανακοίνωση Τύπου Friday December 30, 2016 09:58 byΧειρονομία-Αντιεξουσιαστική Κίνηση

Η ενέργεια των δύο Βάσκων αγωνιστών, μια ρωγμή αμφισβήτησης του ρατσιστικού συνοριακού καθεστώτος της ΕΕ, αποτελεί παράδειγμα αξιοπρέπειας κι έμπρακτης αλληλεγγύης, σε μια εποχή όπου η Ευρώπη μοιάζει όλο και περισσότερο με σκοτεινή ήπειρο. Οι παλιοί και νέοι φράχτες, οι αποκλεισμοί, η αναβάθμιση της επιτήρησης μέσω του τεχνολογικού λόμπι της ασφάλειας, η ποινικοποίηση της αλληλεγγύης είναι η ουσία της Ευρώπης-Φρούριο.

Είμαστε όλοι διακινητές της αλληλεγγύης

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2016 το Λιμενικό της Ηγουμενίτσας συνέλαβε τον Μικέλ Σουλοάγα (Mikel Zuloaga) και την Μπεγόνια Ουάρτε (Begoña Huarte), βασκικής καταγωγής, επειδή μετέφεραν μέσα σε τροχόσπιτο οκτώ πρόσφυγες με σκοπό να φτάσουν στη Χώρα των Βάσκων, στο πλαίσιο μιας μεγάλης καμπάνιας ελεύθερης μετακίνησης προσφύγων, με εξασφαλισμένη αξιοπρεπή στέγαση και εργασία, στον αγώνα για μια ζωή χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Πρόκειται για μια απολύτως δίκαιη πράξη πολιτικής ανυπακοής. Οι δύο Βάσκοι κρατούνται στην Ηγουμενίτσα με βαριές κατηγορίες, οι έξι από τους οκτώ πρόσφυγες αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται σε άθλιες συνθήκες επειδή δεν είχαν χαρτιά.

Η ενέργεια των δύο Βάσκων αγωνιστών, μια ρωγμή αμφισβήτησης του ρατσιστικού συνοριακού καθεστώτος της ΕΕ, αποτελεί παράδειγμα αξιοπρέπειας κι έμπρακτης αλληλεγγύης, σε μια εποχή όπου η Ευρώπη μοιάζει όλο και περισσότερο με σκοτεινή ήπειρο. Οι παλιοί και νέοι φράχτες, οι αποκλεισμοί, η αναβάθμιση της επιτήρησης μέσω του τεχνολογικού λόμπι της ασφάλειας, η ποινικοποίηση της αλληλεγγύης είναι η ουσία της Ευρώπης-Φρούριο.

Οι συλληφθέντες-ισσες Mikel Zuloaga, Begoña Huarte, Reza Ali και Ahmet Awais έχουν την αμέριστη αλληλεγγύη μας.

Δεν θα δεχτούμε την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης με το πρόσχημα της πάταξης της «διακίνησης», που προβλέπει μάλιστα εξοντωτικές ποινές φυλάκισης.

Μαζί τους θα αγωνιστούμε ενάντια στη βαρβαρότητα της Ευρώπης-Φρούριο, ενάντια στο διαχωρισμό των ανθρώπων ανάλογα με την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, για την ελευθερία μετακίνησης, για να διαρρήξουμε το καθεστώς εξαίρεσης.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 30/12, στις 11:30 στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας.

- Άμεση απελευθέρωση των δύο Βάσκων αγωνιστών και των δύο προσφύγων

- Ελεύθερη μετακίνηση ενάντια σε φράχτες και σύνορα

Χειρονομία-Αντιεξουσιαστική Κίνηση

grecia / turchia / cipro / repressione / prigionieri / cronaca Wednesday December 28, 2016 07:26 byDevrimci Anarşist Faaliyet

L'inchiesta era partita dall'ufficio del procuratore in capo di Istanbul in relazione al contenuto degli articoli "Lo Stato non fa che diffondere ed usare la paura", "Proibito fino a nuovo ordine" e "Ricreando la vita" all'interno del n°30 del nostro giornale pubblicato nel dicembre 2015 col titolo "Proibire tutto". Alla sentenza si è giunti dopo quasi un anno di indagini e di udienze.
[Castellano] [Ελληνικά] [Türkçe] [English]

Con giudizio sommario, ieri il tribunale ha condannato l'editore responsabile del nostro giornale Hüseyin Civan a 1 anno e 3 mesi di prigione con l'accusa di "procurata propaganda dei metodi di un'organizzazione terroristica fondati sulla coercizione, sulla violenza e su minacce tramite la legittimazione o l'apologia o l'istigazione all'uso di tali metodi".

Come mettevamo in rilievo negli articoli messi sotto accusa "Lo Stato non riuscirà mai a mettere in gabbia la passione per la libertà ed il convincimento della libertà nelle persone".
Come giornale anarchico sappiamo che la vita libera in cui crediamo si può conquistare solo tramite la lotta, ecco perchè non smetteremo mai di scrivere ciò in cui crediamo e di farne diffusione. Continueremo a resistere, ad agire ed a scrivere contro l'oppressione, contro la repressione, la carcerazione e gli arresti.

(traduzione a cura di AL/fdca - Ufficio Relazioni Internazionali)

Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές / Νέα Tuesday December 27, 2016 17:52 byDmitri (republishing)

Στις 25 Νοεμβρίου ταξιδεύω στην Αθήνα με πρόθεση να βοηθήσω έναν νέο Κούρδο (τον “Α”) που έχει χάσει ένα μέρος της οικογένειάς του και χρειάζεται να φτάσει στη Γερμανία, όπου ζει ένας θείος του. Γνωρίζοντας ότι το ταξίδι από την Ελλάδα στη Γερμανία έχει παραπάνω δυσκολίες, αποφασίζω να του διευκολύνω τη διαδικασία για να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, όπου υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τον βοηθήσουν να φτάσει στον προορισμό του.

Η συντρόφισσα Lola Gutiérrez περιγράφει τη σύλληψη και τη φυλάκισή της στην Αθήνα

Στις 25 Νοεμβρίου ταξιδεύω στην Αθήνα με πρόθεση να βοηθήσω έναν νέο Κούρδο (τον “Α”) που έχει χάσει ένα μέρος της οικογένειάς του και χρειάζεται να φτάσει στη Γερμανία, όπου ζει ένας θείος του. Γνωρίζοντας ότι το ταξίδι από την Ελλάδα στη Γερμανία έχει παραπάνω δυσκολίες, αποφασίζω να του διευκολύνω τη διαδικασία για να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, όπου υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τον βοηθήσουν να φτάσει στον προορισμό του.

Στις 26 συναντιόμαστε για να δούμε τις λεπτομέρειες και να σχεδιάσουμε τον τρόπο να περάσουμε ως μητέρα και γιος (ο “Α” θα έχει μαζί του τα νόμιμα χαρτιά ενός από τα παιδιά μου).

Στις 27 το μεσημέρι κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο και όταν κάνουμε το check-in, η αεροσυνοδός υποψιάζεται τον “Α” και του κάνει κάτι που αργότερα καταλαβαίνω ότι ήταν ένα είδος μικρού γλωσσικού τεστ. Κατά την άποψή μου, αυτή είναι που ειδοποιεί τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νέο σημείο ελέγχου που έχει τοποθετηθεί στο αεροδρόμιο.

Όταν φτάνουμε στον έλεγχο, δυο αστυνομικοί μας σταματάνε και μας βομβαρδίζουν με ερωτήσεις. Ανακαλύπτουν ότι δεν είμαστε μητέρα και γιος και μας στέλνουν σε έναν χώρο όπου βρίσκονται κι άλλα άτομα υπό κράτηση. Από ό,τι βλέπω, το κριτήριο επιλογής είναι 100% φυλετικό.

Μετά από λίγα λεπτά μας μεταφέρουν σε άλλο αστυνομικό παράρτημα μέσα στο ίδιο το αεροδρόμιο, όπου υπάρχουν ήδη άλλοι άνθρωποι και μετά θα έρθουν κι άλλοι. Είναι μια σκληρή μέρα δουλειάς για την αστυνομία.

Μας χωρίζουν. Ένας αστυνομικός με απειλεί. Μια γυναίκα αστυνομικός μου λέει να γδυθώ, μου κάνει σωματικό έλεγχο και ψάχνουν τις αποσκευές μου.

Εκείνο το βράδυ με μεταφέρουν μαζί με άλλους (και τον “Α”) στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. Εκεί μας φακελώνουν, μου δίνουν μια κατάθεση που αρνούμαι να υπογράψω και μας μεταφέρουν στα κρατητήρια, όπου, μαζί με άλλες 8 γυναίκες, περνάω 3 νύχτες. Δεν μας κακοποιούν σωματικά, αλλά μας κακοποιούν ψυχολογικά. Τις μεταφορές τις κάνουμε με χειροπέδες. Έχω έναν δικηγόρο.

Την Τρίτη 29 ο δικαστής, σε προκαταρκτική ακρόαση, διατάζει την αποφυλάκισή μου με κατηγορίες (παροχή βοήθειας σε άτομο που δεν έχει τα κατάλληλα χαρτιά προκειμένου να περάσει τα σύνορα) και χωρίς εγγύηση.

Παρά τη δικαστική απόφαση, η αστυνομία εξακολουθεί να μας έχει υπό κράτηση στο τμήμα του αεροδρομίου. (1)

Μετά από περίπου 30 ώρες, όταν πλέον νομίζουμε όταν θα μας αφήσουν ελεύθερους, μια από τις γυναίκες που ήμασταν μαζί στα κρατητήρια και εγώ, μεταφερόμαστε με άγνωστο όχημα: δεν ξέρουμε πού και αρνούνται να μας δώσουν εξηγήσεις.

Μας πάνε στο Ελληνικό: ξανά σωματικός έλεγχος και ψάξιμο στα πράγματά μας. Έπειτα εισαγωγή στη φυλακή για μετανάστες. (2)

Παραμένω εκεί μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 05:50 το πρωί, όταν με μεταφέρουν στο αεροδρόμιο. Πρόκειται για απέλαση υπό παρακολούθηση. Δυο αστυνομικοί με συνοδεύουν μέχρι το αεροπλάνο όπου με “αναλαμβάνει” ένα μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου. (3)

Προσγειώνομαι στη Βαρκελώνη στις 10:40, δίνουν το διαβατήριό μου σε έναν αστυνομικό, ο οποίος κάνει κάποια διαδικαστικά και μου το επιστρέφει.

Με υποδέχονται πολύ θερμά η οικογένειά μου, οι σύντροφοί μου κι οι φίλοι μου.

1. Ο δικηγόρος με ενημερώνει ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα που επιτρέπει στην αστυνομία να κρατάει κάποιον άνθρωπο που θεωρεί επικίνδυνο για τη χώρα υπεράνω των δικαστικών αποφάσεων. Ο αρχηγός της αστυνομίας του αεροδρομίου της Αθήνας αποφάσισε να με ταξινομήσει κι εμένα μεταξύ αυτών των ανθρώπων.

2. Η δομή και η λειτουργία είναι ίδιες με τη δομή και τη λειτουργία μιας φυλακής. Πρόκειται για ένα κέντρο όπου χωράνε περίπου 80 γυναίκες. Τις μέρες που βρίσκομαι εγώ εκεί είμαστε περίπου 37. Μας φυλάνε γυναίκες αστυνομικοί. Το φαγητό είναι πάντα κρύο και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα για την προσωπική καθαριότητα (για παράδειγμα, ήμασταν δυο μέρες χωρίς χαρτί υγείας). Η καθαριότητα του χώρου αναλαμβάνεται από τις ίδιες τις φυλακισμένες και έτσι κρατιέται στοιχειωδώς καθαρά. Όλα τα παράθυρα και οι ενδεχόμενες έξοδοι προς τα έξω διαθέτουν διπλά κάγκελα και περίφραξη από πίσω. Το προαύλιο έχει επίσης τέσσερεις σειρές από συρματόπλεγμα. Υπάρχουν τέσσερα τηλέφωνα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν έχεις κάρτα. Δεν επιτρέπεται να τηλεφωνήσεις στην πρεσβεία από το τηλέφωνο του γραφείου του αστυνομικού τμήματος όπως ορίζει ο νόμος.

Όλες οι γυναίκες που καταφτάνουν εκεί είναι αποπροσανατολισμένες και μπερδεμένες και δέχονται μόνο τη στήριξη των άλλων γυναικών που κρατούνται εκεί. Υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις από ανθρωπιστική σκοπιά (μητέρα που έχει χωριστεί από τα παιδιά της, ένα εκ των οποίων θηλάζει, γυναίκα τυφλή που έχει χωριστεί από τους συγγενείς της, γυναίκες που βρίσκονται εκεί πάνω από έξι μήνες κτλ.).

3. Η οικογένειά μου και το συνδικάτο μου (CGT) ξεκινάνε μια καμπάνια αλληλεγγύης που συμπεριλαμβάνει μια συγκέντρωση (200 άτομα) μπροστά στο ελληνικό προξενείο στη Βαρκελώνη στις 5 Δεκεμβρίου. Μια αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων γίνεται δεκτή από το προσωπικό του προξενείου. Επίσης ο αντιδήμαρχος της Βαρκελώνης στέλνει γράμμα υπεράσπισής μου στον Έλληνα πρόξενο στην πόλη. Την ίδια μέρα, 5 Δεκεμβρίου, δέχομαι τηλεφώνημα από εργαζόμενη στην ισπανική πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία ενδιαφέρεται για την κατάστασή μου, μου εξηγεί τις διαδικασίες που ακολουθούν με την ελληνική αστυνομία και με ενημερώνει ότι έχει ειδοποιηθεί για τη σύλληψή μου μέσω του γραμματέα διεθνών σχέσεων της CGT και ενός δημοσιογράφου.

Πηγή: libertariocomunismo@gmail.com

Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές / Νέα Monday December 26, 2016 15:24 byΑναρχική Ομοσπονδία - Περιφέρεια Αθήνας

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η Αναρχική Ομοσπονδία καλούσε σε δράσεις σε τρεις πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία) σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγώνες των κρατουμένων του Κολαστηρίου. Στηρίζουμε τα αιτήματα των κρατουμένων για ένταξη του Άγιου Παύλου στο ΕΣΥ (δηλαδή η μετεξέλιξη του σε -έστω και στοιχειωδώς- νοσοκομείο) και την κανονικοποίηση της αποφυλάκισης λόγω υγείας, που τώρα βρίσκεται εξ ολοκλήρου στην αυθαίρετη διάθεση της «δικαιοσύνης» με αποτέλεσμα να πεθαίνει, με σχεδόν σταθερό ρυθμό, ένας άνθρωπος τον μήνα.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η Αναρχική Ομοσπονδία καλούσε σε δράσεις σε τρεις πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία) σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγώνες των κρατουμένων του Κολαστηρίου. Στηρίζουμε τα αιτήματα των κρατουμένων για ένταξη του Άγιου Παύλου στο ΕΣΥ (δηλαδή η μετεξέλιξη του σε -έστω και στοιχειωδώς- νοσοκομείο) και την κανονικοποίηση της αποφυλάκισης λόγω υγείας, που τώρα βρίσκεται εξ ολοκλήρου στην αυθαίρετη διάθεση της «δικαιοσύνης» με αποτέλεσμα να πεθαίνει, με σχεδόν σταθερό ρυθμό, ένας άνθρωπος τον μήνα.

Στην Αθήνα, με την συμμετοχή 20 μηχανών και κάποιων αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε η μοτοπορεία από την πλατεία Εξαρχείων στο Πάρκο δημαρχείου δίπλα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ήταν η πρώτη δράση της συνέλευσης αλληλεγγύης στους αγώνες των κρατουμένων του κολαστηρίου στην οποία συμμετέχει η περιφέρεια Αθήνας της Α.Ο. Στήθηκε μικροφωνική και έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού. Ένα μήνυμα αλληλεγγύης δόθηκε από τους «έξω» στους «μέσα». Οι δράσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν ως την τελική ικανοποίηση των αυτονόητων αιτημάτων των κρατουμένων.

Παράλληλα, παρεμβάσεις αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα σε Θεσσαλονίκη και Λαμία, από τις τις ομάδες-μέλη της Αναρχικής Ομοσπονδίας στις πόλεις αυτές.

Στη Θεσσαλονίκη, η παρέμβαση έγινε στην Καμάρα από την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, στις 18:00. Αναρτήθηκαν πανό, μοιράστηκαν κείμενα και πετάχτηκαν τρικάκια.

Στη Λαμία το κάλεσμα είχε δοθεί για τις 18:30 στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ η παρέμβαση ξεκίνησε στις 19:00. Στην πλατεία αναρτήθηκε πανό και μοιράζονταν κείμενα της Αναρχικής Ομοσπονδίας σε περαστικούς/ες για περίπου μιάμιση ώρα, από τα μέλη της Συνέλευσης Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας καθώς και αλληλέγγυους/ες.

*Σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=H2FlJaMsWV8

image sam_3271.jpg 0.3 Mb image img_20161223_183223_web.jpg 0.09 Mb

yunanistan / türkiye / kıbrıs / repression / prisoners / press release Sunday December 25, 2016 03:26 byDevrimci Anarşist Faaliyet

Gazetemizin 2015 Aralık ayında “Her Şeyi Yasaklamak” manşetiyle yayımlanan 30. sayısında yer alan “Devletin Gelişi de Gidişi de Korkusundandır”, “İkinci Bir Emre Kadar Yasak” ve “Yaşamın Yeniden Yaratılması” başlıklı yazılardan dolayı, gazete hakkında “terör örgütü propagandası yapmak” iddiasıyla, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın ardından açılan dava, yaklaşık bir yıl süren yargılamanın ardından sonlandı. [English] [Castellano] [Ελληνικά] [Italiano]

Dün görülen karar duruşmasında, gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Civan hakkında, “terör örgütünün; cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru gösterecek veya övecek ya da bu yöntemlere başvurmayı teşvik edecek şekilde propaganda yapmak” suçlamasıyla, 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Yargılanmamıza sebep olan yazılarımızda daha önce vurguladığımız gibi; “Devlet, halkların özgürlük tutkusunu, özgürlüğe olan inancını teslim alamayacaktır”.

İnandığımız özgür yaşamın ancak mücadele ederek yaratılabileceğine inanan anarşist bir gazete olarak savunduklarımızı yazmaktan ve yazdıklarımızı yaygınlaştırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Baskılara, soruşturmalara, gözaltılara ve tutuklamalara karşı direnmeyi, eylemeyi ve yazmayı sürdüreceğiz.

This page has not been translated into 한국어 yet.

This page can be viewed in
English Italiano Català Ελληνικά DeutschEmployees at the Zarfati Garage in Mishur Adumim vote to strike on July 22, 2014. (Photo courtesy of Ma’an workers union)

Employees at the Zarfati Garage in Mishur Adumim vote to strike on July 22, 2014. (Photo courtesy of Ma’an workers union)

Repression / prisoners

Thu 19 Jan, 03:19

browse text browse image

15781152_10154861268587497_6335987580449105012_n.jpg imageΕίμαστε όλοι δια_... Dec 30 09:58 by Χειρονομία-Αντιεξουσιαστική Κίνηση 0 comments

meydan_30_3.jpg imageTurchia: condannato a pena detentiva l'editore responsabile del giornale anarchico Meydan Dec 28 07:26 by Devrimci Anarşist Faaliyet 0 comments

cysaq4mxgaevjyx.jpg imageΗ Lola Gutiérrez για σύλληψή τ... Dec 27 17:52 by Dmitri (republishing) 0 comments

2.jpg imageΕνημέρωση για δρ^... Dec 26 15:24 by Αναρχική Ομοσπονδία - Περιφέρεια Αθήνας 0 comments

meydan_30_2.jpg imageMeydan Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürüne Hapis Cezası Dec 25 03:26 by Devrimci Anarşist Faaliyet 0 comments

15673043_391468774529486_2701436708791953805_n.jpg imageΦυλάκιση για τον ... Dec 24 10:13 by Devrimci Anarşist Faaliyet - DAF 0 comments

meydan_30_1.jpg imagePrisión para el editor responsable del periódico anarquista Meydan en Turquía Dec 24 04:08 by Devrimci Anarşist Faaliyet 0 comments

meydan_30.jpg imagePrison Sentence to Managing Editor of Anarchist Meydan Newspaper in Turkey Dec 24 03:48 by Devrimci Anarşist Faaliyet 3 comments

ceb1cf86ceafcf83ceb1cebacebfcebbceb1cf83cf84ceaecf81ceb9cebf.jpg imageΑλληλεγγύη στους... Dec 19 17:15 by Αναρχική Ομοσπονδία - Περιφέρεια Αθήνας 0 comments

textA 5 años del cobarde asesinato policial de los normalistas Gabriel y Alexis: ¡ni perdón ni... Dec 13 15:46 by Ilse Trejo 0 comments

afisaceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf_1.jpg image7 χρόνια μετά Dec 05 19:53 by Αναρχική Ομοσπονδία-Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας 0 comments

afisa.jpg imageΠορεία, 6 Δεκέμβρη &... Dec 05 19:49 by Dmitri 0 comments

12311094_1697455980474713_9086228949900891244_n.jpg imageΟι συλληφθέντες `... Nov 20 17:12 by Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης 0 comments

text[Santos-SP/Brasil]: Companhia de teatro é atacada pela PM e Guarda Municipal Oct 31 05:25 by R.U. 0 comments

460_0___30_0_0_0_0_0_image.jpg imageΠοίηση ενάντια σ`... Oct 26 19:31 by Leroy Maisiri 0 comments

460_0___30_0_0_0_0_0_image_1.jpg imageΕνάντια στην αστ`... Oct 26 19:19 by Leroy Maisiri 0 comments

chamada_postagem.png imageInternational Campaign for the Freedom of Rafael Braga/Campaña Internacional por la Libert... Oct 25 14:23 by farj 1 comments

460_0___30_0_0_0_0_0_chamada_postagem.jpg imageCampaña Internacional por la Libertad de Rafael Braga Oct 20 05:57 by farj 0 comments

6316c8be6aa8471389738d2d9f7ce03e.jpg imageD’#EstatInfiltrat a #EstatEncausat: Ara ens toca a nosaltres Oct 18 18:48 by Embat 0 comments

image.png image“Superintendent Officer Mthembu” - Spoken word poetry against police brutality Oct 10 23:49 by Leroy Maisiri 0 comments

ese.jpg imageΕνάντια σε κάθε δ ... Oct 09 18:27 by Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Θεσσαλονίκης 0 comments

textModern Day Slavery in USA Oct 08 14:28 by Pink Panther 0 comments

14469459_653934781440020_5860279666479889385_n.jpg imageΑ.Τ. Ομόνοιας Oct 03 15:09 by Μαύρο και Κόκκινο 0 comments

14264810_318392018513440_6971958626706824570_n.jpg image¿LA PAX DE LOS MUERTOS? Sep 16 20:24 by Rebeldía Contrainformativa 0 comments

prisonstrike.jpg imageAnnouncement of Nationally Coordinated Prisoner Workstoppage for Sept 9, 2016 Sep 09 18:21 by Support Prisoner Resistance - Free Alabama Movement - IWOC 0 comments

beconsul.jpg imageBerlin: Κατάληψη ελλην ... Aug 15 18:42 by Dmitri 0 comments

daf_1.jpg imageΤο κράτος είναι π ... Aug 13 17:01 by Αναρχική Επαναστατική Δράση (DAF) 0 comments

duransubir.jpg imageTemuco: Absueltos el fotógrafo Felipe Durán y el comunero mapuche Cristián Levinao por fal... Aug 07 14:16 by Adela Velarde & Nahuel Valenzuela 0 comments

13645086_10154490635122249_1435384774005087395_n.jpg imageΚάτω τα χέρια από &#... Aug 06 18:00 by Αναρχική Ομοσπονδία - Περιφέρεια Αθήνας 0 comments

cofs6nrviaakceh.jpg imageGreece: Repression against squats Aug 01 15:35 by Anarchist Political Organization 0 comments

more >>
© 2005-2017 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]