user preferences

New Events

Ibèria

no event posted in the last week

CGT, CNT i SO convoquen jornades de mobilització del 29 de maig al 15 de juny

category ibèria | community struggles | comunicat de premsa author Saturday May 19, 2012 22:44author by CGT, CNT, SO Report this post to the editors

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que s'iniciaran el 29 de maig, i s'estendran fins al 15 de juny. [Italiano]
cgtcntso.png

Aquest mes de maig es compleix un any d'un moviment popular que va aconseguir treure als carrers la indignació de totes i tots en múltiples llocs del planeta, des de “La primavera àrab” passant per la porta del Sol i arribant fins a l'Occupy Wall Street. L'explosió popular d'indignació del 15 de Maig de 2011 s'ha anat concretant en diferents Assemblees de Pobles i Barris, Grups de Treball i una extensa xarxa de comunicació, mobilització i acció, que uneix totes les lluites comunes que ens afecten al conjunt de la població i que a través d'aquesta xarxa orgànica s'enfronta de manera col·lectiva. Això ens fa conscients que no estem sols i que units en l'acció podem canviar les coses.

Des de CGT, CNT i Solidaritat Obrera, recolzem amb tots els nostres mitjans les mobilitzacions que es convoquen en el 12M - 15M Global, fent una crida a tota la classe treballadora a sortir als carrers, a les places i a participar activament en totes les accions organitzades per a aquests dies. Com a organitzacions sindicals ens identifiquem amb les consignes que aquest moviment llança al carrer: “Ni un euro més per rescatar als bancs; Educació i sanitat públiques i de qualitat; No a la precarietat ni a la Reforma Laboral; Per un habitatge digne”.

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que comencin el 29 de maig i s'estenguin fins al 15 de juny.

Les organitzacions sindicals CGT, CNT i SO, després de l'èxit de la Vaga General del passat dia 29 de març i comprovant que l'actitud dels governs estatals i autonòmics no ha canviat respecte a la Reforma Laboral, les Retallades i el Pacte Social, considerem absolutament necessari per a la classe treballadora, i especialment per les i els més desfavorits, continuar de manera immediata amb les mobilitzacions que siguin necessàries per acabar amb la sagnia de drets a la qual ens trobem sotmesos el conjunt de la ciutadania.

Durant aquests dies del 29M al 15J realitzarem concentracions, manifestacions, tallers, vagues de consum, jornades de lluita i totes aquelles accions que ens portin a denunciar l'atropellament al que ens sotmeten, encaminant-nos cap a una altra Vaga General que aconsegueixi acabar amb les brutals retallades, la derogació de la Reforma Laboral i la restitució de tots els nostres drets.

Sabem que per a això, hem de confluir i treballar amb aquelles organitzacions sindicals, socials, etc. que estan patint aquesta situació injusta, i que estan contra el Pacte Social i per la mobilització. Des d'aquí els convidem a participar de les mateixes des de les seves organitzacions.

CNT – Confederació Nacional del Treball
CGT – Confederació General del Treball
SO - Solidaritat Obrera

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch

Front page

Declaración Anarquista Internacional: A 85 Años De La Revolución Española. Sus Enseñanzas Y Su Legado.

Death or Renewal: Is the Climate Crisis the Final Crisis?

Gleichheit und Freiheit stehen nicht zur Debatte!

Contre la guerre au Kurdistan irakien, contre la traîtrise du PDK

Meurtre de Clément Méric : l’enjeu politique du procès en appel

Comunicado sobre el Paro Nacional y las Jornadas de Protesta en Colombia

The Broken Promises of Vietnam

Premier Mai : Un coup porté contre l’un·e d’entre nous est un coup porté contre nous tou·tes

Federasyon’a Çağırıyoruz!

Piştgirîye Daxuyanîya Çapemenî ji bo Êrîşek Hatîye li ser Xanîyê Mezopotamya

Les attaques fascistes ne nous arrêteront pas !

Les victoires de l'avenir naîtront des luttes du passé. Vive la Commune de Paris !

Contra la opresión patriarcal y la explotación capitalista: ¡Ninguna está sola!

100 Years Since the Kronstadt Uprising: To Remember Means to Fight!

El Rei està nu. La deriva autoritària de l’estat espanyol

Agroecology and Organized Anarchism: An Interview With the Anarchist Federation of Rio de Janeiro (FARJ)

Es Ley por la Lucha de Las de Abajo

Covid19 Değil Akp19 Yasakları: 14 Maddede Akp19 Krizi

Declaración conjunta internacionalista por la libertad de las y los presos politicos de la revuelta social de la región chilena

[Perú] Crónica de una vacancia anunciada o disputa interburguesa en Perú

Nigeria and the Hope of the #EndSARS Protests

How Do We Stop a Coup?

Aλληλεγγύη στους 51 αντιφασίστες της Θεσσαλονίκης

No war on China

© 2005-2021 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]